Expertise

Kennis en Praktijk

Kennis van zaken is van essentieel belang om goed je werk uit te kunnen voeren. Daarom hechten wij daar ook veel waarden aan. Maar bij ons geldt dat dit hand in hand gaat met kennis die wordt opgedaan in de praktijk. Vooral die afstemming van theorie op de praktijk maakt iemand vakkundig. Wij durven te zeggen dat u bij ons kunt rekenen op de inzet van vakkundige mensen. Onze medewerkers kijken verder dan de uitvoer van hun werk en zijn in staat te denken in resultaat.

Bij ons geen massa en standaard productie maar gaan voor een optimaal resultaat afgestemd op de verwachtingen van de klant. Maar u zult ons aan de slag moeten zien om dit daadwerkelijk te ervaren. Wij kunnen u slechts een opsomming geven van de theoretische kennis die wij als bedrijf in huis hebben en hopen dat u ons de kans geeft om te laten zien dat wij vakkundig zijn.

 

 

 Binnen ons bedrijf zijn de volgende certificaten/opleidingen aanwezig:

- Flora en Fauna 1, 2 en 3

- VCA* versie 2008/5.1

- VVA

- VVA-vol

- spuitlicenties

 

- Motorkettingzaag basis

- Bedrijfsopleiding vorkheftruck en ladingzekeren

- Veilig werken aan de weg

- BHV

 

Verder hebben onze medewerkers autorisatie om op Schiphol Airside te werken en zijn staan overige bevoegdheden opgetekend in persoonsgebonden veiligheidspaspoorten.

Door ons bedrijfslidmaatschap bij diverse organisaties hebben wij een kenniscentrum achter ons die ons informeren over de nieuwste ontwikkelingen maar waar wij ook aan kunnen kloppen voor specifieke informatie.

 

info@groenbeheer.eu    0297-320840