Visie

Er is meer...

Flora en Fauna beheer, waardig omgaan met dat wat ons is toevertrouwd daar willen wij voor gaan. Daarbij kijken wij verder dan ons werkterrein. Dit gaat ook over de mens in zijn omgeving en de maatschappij waarin wij leven. In de praktijk betekent dit vaak dealen met tegenstrijdige belangen en daarin de juiste keuzes maken.

Iets doen met de kennis van morgen. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen door connecties in de markt. En vooral oude inzichten durven loslaten als nieuwe hun intrede doen. Dat is voor ons een wezenlijk onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kortom mee bewegen in goede veranderingen met het oog op een duurzame en leefbare omgeving, ook voor onze kinderen!

 

 

In de praktijk betekent dit vooral schakelen op het moment dat er zich veranderingen voordoen. Zowel in het uitoefenen van ons vak maar ook in de aanverwante maatschappelijke verantwoordelijkheid die wij hebben. Kijken daar waar zich mogelijkheden voordoen om iets terug te doen voor de maatschappij. Dat is de dynamiek van het ondernemen. Niet theoritisch uitgedachte werkwijze op papier maar een denkwijze in de praktijk. Een manier van werken die bij ons past en haalbaar is, juist vanwege onze kleinschaligheid en daarmee korte lijnen.
   

 

 

 

info@groenbeheer.eu    0297-320840