Onkruidbeheer

Onkruid

Daar waar onkruid niet gewenst is zoeken wij graag met u mee naar een methode om dit onkruid op een manier te bestrijden die aansluit bij uw en onze visie op groen.

Verhardingen

Op verhardingen (trottoirs, fietspaden, klinkerpaden, bedrijfsterreinen) wordt vaak gekozen voor het onkruidvrij maken. Sinds 2005 hebben wij ruime ervaring met het bestrijden van onkruid volgens de DOB-methode. Zie voor uitgebreide informatie hierover www.dob-verhardingen.nl

Al dan niet afgestemd op een veeg ronde passen wij deze selectieve methode toe met geavanceerde machines voor een optimaal resultaat. Wij spuiten met MKII met de nieuwste software. Dit staat garant van de meeste zuinige manier van toepassen.

   

Onze knik (zeer wendbare) smalspoorttrekkers waarop de machines zijn gebouwd maken het mogelijk om elke gerede meter optimaal te benutten. Deze combinatie zien wij op dit moment als de goedkoopste manier om milieuverantwoord onkruid te beheren. Echter ontwikkelingen in de markt vragen naar alternatieven en daarom zijn wij druk bezig om proeven te doen met andere methode. Wij informeren u hier graag over!

 

Halfverhardingen

Onze toepassing op halfverhardingen (o.a. schelpen-, grind-, en snipperpaden) wijkt in principe niet af van die op de verhardingen. Jaarlijks maken wij ook hierop de nodige kilometers in met name parken en op begraafplaatsen. Maar ook op atheletiekbanen komt u ons tegen.


 

Speciale aandacht willen wij nog geven aan het handmatig branden van onkruid. Ook hier hebben wij ervaring mee.

 

Tussen beplanting

Of het nu gaat om hardnekkige probleem onkruiden zoals Haagwinde en Berenklauw of het beheersbaar houden van het overige niet gewenste groen. Wij bieden oplossingen op maat. Vraag er gerust naar!

 

info@groenbeheer.eu    0297-320840